جراحی شکستگی بینی

علاوه بر اینکه بسیاری از افراد برای جراحی زیبایی بیشتر اقدام به رینوپلاستی می کنند اما  ممکن است برای بینی هم به مانند دیگر  عضو های بدن اتفاقاتی بیفتد که منجر به آسیب دیدگی بینی شود .در صورتی که  به بینی  و یا صورت ضربه محکم و شدید وارد شود ممکن است استخوان های بینی شکسته شوند و به دلیل جابه جایی آنها تورم های داخلی و یا خارجی به وجود بیاید.

برخی اوقات شکستگی های بینی با خونریزی های زیاد همراه هستند که باعث می شود لخته های خون در داخل بینی ایجاد شوند و در تنفس بیمار اختلال ایجاد کنند اسکلت یک سوم فوقانی بینی از استخوان و اسکلت دو سوم تحتانی از غضروف است در بیشتر مواقع شکستگی های بینی باعث لطمه به ساختار بینی و تیغه بینی می شود.

جراحی شکستگی بینی

بعد از شکستگی بینی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد ؟

بهتر است که در صورت وارد شدن ضربات شدید به بینی به خصوص در کودکان پیش از یک هفته به متخصص مراجعه کنید زیرا بعد از آن ترمیم بینی آغاز می شود و ممکن است به همین منوال باقی بماند و مجاری تنفسی شما را تنگ کند و بعد از آن درمان های مورد نظر پزشکان از جمله جراحی شکستگی بینی سخت تر انجام بگیرد .در صورت طولانی شدن زمان مراجعه به پزشک نمی توان استخوان را به حالت اولیه جا اندازی کرد و جراحی بینی واجب خواهد بود .

تشخیص شکستگی بینی

زمانی که شما به پزشک مراجعه می کنید در ابتدا معاینه های ساده  انجام می شود و پزشک مقدار شکستگی بینی و آسیب های وارد شده به فک و صورت شما را بررسی می کند تا بسنجد مقدار ضربه وارد شده تا چه اندازه محکم بوده است و سپس برای بیمار عکس برداری های تخصصی  تجویز خواهد شد تا وضعیت تیغه بینی مشخص شود.

جراحی شکستگی بینی بلافاصله بعد از جراحی برای اصلاح وضعیت بینی انجام می گیرد و در صورت گذشتن مدت زمان زیاد عمل جراحی پلاستیک تجدید ساختار محسوب می شود

با تشکر مدیریت سایت دکتر گیلدا گیوه چی متخصص گوش و حلق و بینی و جراح بینی خانم

دکتر گیلدا گیوه چی

دکتر گیلدا گیوه چی جراح و متخصص گوش، حلق و بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *