جراحی ترمیمی بینی

هدف از جراحی بینی در کشور ما در بسیاری از افراد برای کسب زیبایی بیشتر می باشد.اما زمانی پیش می آید که به دلیل اشتباهاتی که در جراحی به وجود آمده بعد از گذشت مدتی بینی با مشکلات زیبایی و یا مشکلات تنفسی مواجه می شود. برای برطرف کردن این مشکل باید جراحی ترمیمی بینی انجام داد. این جراحی چون یک جراحی ثانویه می باشد از حساسیت بیشتری برخوردار می باشد.

جراحی-ترمیمی-بینی

در این مقاله به طور کامل در مورد جراحی ترمیمی بینی و نحوه انجام آن صحبت خواهیم کرد.

دلایل انجام جراحی ترمیمی بینی

برای رسیدن به نتیجه ای مطلوب بعد از جراحی بینی عوامل مختلفی دست به دست هم می دهند. این عوامل عبارتند از اقدامات قبل از جراحی، مراقبت های بعد از جراحی و نحوه انجام جراحی در شکل گیری فرم بینی بعد از انجام جراحی زیبایی بینی مهم می باشد. از مهمترین مواردی که باید در هنگام انجام جراحی بینی در نظر گرفت انتخاب بهترین جراح بینی است. تا دیگر نیازی به انجام جراحی ترمیمی بینی نباشد.

بنابراین یکی از علت های مهم که افراد را ملزم انجام جراحی بینی ترمیمی می کند، انتاب یک جراح بینی بی تجربه می باشد، عوامل دیگری از قبیل برخورد یک شی یا ضربه به بینی، رعایت نکردن مراقبت های بعد از عمل و .. نیز نقش دارند اما بیشتر افرادی که نیاز به جراحی ترمیمی بینی دارند به دلیل مراجعه به جراخ بی تجربه و انجام نادرست جراحی می باشد.

کاندیدای مناسب جراحی ترمیمی بینی

ممکن است در برخی از افراد بعد از انجام عمل بینی، اختلال تنفسی و یا بد فرمی بینی ایجاد شود. در این گروه از افراد به توصیه جراح بینی، گفته می شود تا جراحی ترمیمی بینی انجام شود. البته برای تصمیم گیری در خصوص انجام این جراحی باید به مدت ۶ الی ۱۲ ماه از جراحی اولیه بینی گذشته باشد تا جراحی بینی صورت گیرد. لازم به ذکر است که در این جراحی به دلیل آن که برای درمان انجام می شود، نظر بیمار دخیل نیست.

به طور کلی افرادی که از نتیجه جراحی اولیه بینی خود به طور منطقی راضی نباشد و در ظاهر بینی خود دارای ایراد ظاهری هستند، کاندید عمل ترمیمی بینی می باشند.

کاندیدای مناسب جراحی ترمیمی بینی عبارتند از:

  • افرادی که بعد از انجام جراحی بینی دارای انحراف در تیغه بینی هستند.
  • افرادی که بعد جراحی اولیه بینی خود، دارای بینی کوتاه و نوک تیز شده اند.
  • افرادی که برای برطرف شدن قوز بینی جراحی بینی انجام داده اند، اما این قوز و برآمدگی برطرف نشده است.
  • افرادی که پره های بینی آن ها در جراحی بینی اولیه، بیش از حد کوچک شده یا بالا تر از حد معمول رفته است.
  • افرادی که بعد از انجام جراحی اولیه بینی دچار مشکلات تنفسی طولانی مدت شده اند.
  • افرادی که به دلیل ضعیف بودن غضروف بینی دارای بد فرمی بینی بوده اند، ولی در حین جراحی این غضروف ها برداشته شده و افتادگی در بینی صورت گرفته است.
کاندید-مناسب-جراحی-ترمیمی-بینی

زمان انجام جراحی ترمیمی بینی

بعد از جراحی، بینی التهاب داشته و در واقع نمی توان نتیجه جراحی را به درستی مشاهده کرد .اما بعد از گذشت تقریبا شش ماه و یا یک سال دیگر تمامی اقداماتی که جراح بر روی بینی انجام داده است دیده خواهد شد. حالا باید بینی را جهت مشاهده مشکلاتی مانند یکی نبودن سوراخ های بینی، بر طرف نشدن برخی از برآمدگی های بینی و یا اینکه بینی به اندازه دلخواه و مناسب کوچک شده است یا خیر بررسی کرد. از جهاتی دیگر درصورتی که در مخاط بینی و یا اسکلت بینی اختلالاتی به وجود آمده باشد که تنفس را برای بیمار امری دشوار کرده باشد این مشکلات را همگی می توان با جراحی ترمیمی بینی حل کرد.

نکات ضروری در مورد عمل ترمیمی بینی

  • باید در ابتدا با پزشک خود مشورت کنید تا فاصله مشخصی بین دو جراحی شما باشد زیرا در صورتی که همچنان زخم های جراحی اولیه در بینی وجود داشته باشد جراحی ترمیمی دشوار خواهد بود و ممکن است با مشکل رو به رو شود.
  • در مواردی که به ساختمان اصلی بینی آسیب شدیدی وارد شده باشد ممکن است جراحی بینی امکان پذیر نباشد و باید به یک متخصص با تجربه در این امر مراجعه کنید .
  • از جراحی بینی ترمیمی انتظار معقولانه ایی داشته باشید زیرا تنها می تواند بینی شما را مقداری بهبود ببخشد.
  • عمل بینی ترمیمی می تواند به روش باز و یا بسته انجام بگیرد.

نحوه جراحی ترمیم بینی

تمامی مراحل انجام جراحی ترمیمی بینی همانند جراحی زیبایی بینی است. باید از تمامی زوایای صورت فرد عکسبرداری صورت گیرد. جراح قبل از عمل ترمیم بینی، بررسی های لازم را با دقت کامل انجام خواهد داد و در خصوص نتیجه جراحی با بیمار صحبت نماید.

نحوه-انجام-جراحی-ترمیمی-بینی

در صورتی که برای انجام عمل ترمیم بینی به جراح اولیه بینی خود مراجعه نمی کنید، تمامی عکس های قبل و بعد از جراحی اولیه بینی، آزمایشات اولیه و تمامی موارد ذکر شده توسط جراح اولیه را به جراح ترمیم بینی خود تحویل دهید تا به راحتی بتواند در خصوص نحوه انجام جراحی بینی تصمیم بگیرد.

برای انجام جراحی ترمیمی بینی در ابتدا بهترین جراح بینی با توجه به نوع آسیب و ایراد بینی روش جراحی را به صورت باز و بسته انتخاب کرده و سپس بر اساس روش جراحی برش ها را ایجاد کرده و تغییرات را اعمال خواهد کرد و در نهایت برش ها بخیه زده خواهد شد.

مراقبت های بعد از جراحی ترمیمی بینی

مراقبت های بعد از عمل ترمیمی بینی نیز به مانند مراقبت های بعد از جراحی بینی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و افراد برای دریافت نتیجه مطلوب از جراحی باید این نکات مراقبتی را به درستی رعایت کنند.

این مراقبت ها عبارتند از:

  • خودداری از حرف زدن و خندیدن طولانی
  • خودداری از فین کردن در دوران بهبود
  • خودداری از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به طور مستقیم
  • پرهیز از مصرف نمک و ادویه در دورا نقاهت
  • خودداری از استفاده ازعینک آفتابی یا طبی
  • مصرف مواد غذایی آبکی و نرم در روزهای ابتدایی
  • خودداری از رفتن به مکان های شلوغ در روزهای ابتدایی

سخن پایانی

همانطور که در این مقاله ذکر کردیم، جراحی ترمیمی بینی جهت برطرف کردن مشکلات به جای مانده از جراحی اولیه بینی و همینطور مشکلات به وجود آمده در بینی بعد از جراحی اولیه انجام می شود، و حساسیت آن از جراحی اولیه بینی نیز بالاتر بوده و انجام آن نیز سخت تر می باشد، بنابراین برای دریافت نتیجه مطلوب از این جراحی و جلوگیری از بروز عوارض افراد باید به جراح بینی با تجربه و با مهارت مراجعه کنند.

دکتر گیلدا گیوه چی

دکتر گیلدا گیوه چی جراح و متخصص گوش، حلق و بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *