کاربرد پروتز در جراحی بینی

کاربرد پروتز در جراحی بینی:

جراحی ترمیمی بینی یا جرای ثانویه گونه ای از جراحی بینی است که به منظور رفع اشکالات به وجود آمده در جراحی قبلی صورت می پذیرد گاه ممکن است بیمار از نتایج جراحی بینی قبلی خود راضی نباشد گاه ایرادات عملکردی زندگی او را از حالت عادی خارج نموده اند و …. در برخی موارد ممکن است جراحی اولیه توسط جراح بینی دیگری انجام شده باشد. یکی از روش های رفع اشکال در جراحی بینی ثانویه، استفاده از پروتز بینی است. در مواقعی که به دست آوردن گرافت دشوار بوده و فرد ممکن است در مورد برداشت غضروف از سایر نواحی بدنش رضایت نداشته باشد یا غضروف اضافی مناسب نبوده و یافت نشود جراح بینی از پروتز بینی استفاده می نماید.

کاربرد پروتز در جراحی بینی

موارد کاربرد پروتز:

برخی از کسانی که کاندیدای جراحی بینی ثانویه یا جراحی ترمیمی بینی هستند ممکن است طی جراحی قبلی پل بینی شان به میزان زیادی تحلیل رفته باشد و جراح بینی نیازمند مقادیر بالایی از غضروف برای ترمیم بوده تا فرورفتگی را پر کند اگر میزان غضروف مورد نیاز به شکل مناسب و مطلوب در دسترس وی نباشد بهترین راه حل بهره گیری از پروتزهای شکل داده شده است. و با کمک آنها می توان بسیاری از کمبود های پل بینی را برطرف نمود.

توصیه می شود این پروتز ها در بخش نوک بینی کار گذاشته نشوند و نیز بینی هایی که از دید جراحان پر خطر هستند گزینه های مناسبی برای استفاده پروتزهای این چنینی نیستند. بینی های پرخطر همچون بینی های تخریب شده در پی مصرف کوکائین، بینی هایی که تحت جراحی های متعدد قرار گرفته و دارای پیچیدگی ها بسیاری هستند، بینی هایی که در اثر جراحی قبلی بافت طیعی پوستشان را از دست داده اند.

جنس پروتز ها:

جنس پروتز های مناسب و کارآمد برای جراحی بینی ثانویه اکثرا سیلیکونی است گاه برخی پزشکان جراحی بینی از پروتز های برند medpor نیز استفاده می کنند این پروتزها با وجود مصنوعی بودنشان بسیار راهگشا هستند.

مزایای پروتز های ترمیم بینی:

از مزایای این پروتز ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

– عدم جذب توسط بدن

– نداشتن خاصیت خم شدگی و تغییر شکل

– خاصیت شکل پذیری و تراش مطابق با ویژگی های بینی هر فرد.

نکته مهم در مورد پروتزهای بینی این است که گاهی اوقات پروتزهای به کار رفته استعداد عفونت و حرکت و جابه جایی را دارند با این حال آمار زیادی از جراحی های پروتزی، با موفقیت روبرو بوده و چون در بافت سالم بینی جایگذاری شده اند، هیچ مشکل و عواقبی به همراه نداشتند.

با تشکر مدیریت سایت دکتر گیلدا گیوه چی جراح بینی، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی.

دکتر گیلدا گیوه چی

دکتر گیلدا گیوه چی جراح و متخصص گوش، حلق و بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *