سوالات متداول در مورد بینی گوشتی
شکل ظاهری بینی در افراد مختلف دارای شکل های مختلفی می باشد اما بینی تمام انسان ها از گوشت،استخوان و پوست تشکیل شده است.اما بینی ها به دو نوع استخوانی و گوشتی تقسیم می شوند که نحوه عمل هرکدام از این ها نیز متفاوت می باشد.
در این مقاله به پاسخ برخی از سوالات متداول در زمینه بینی های گوشتی پرداخته ایم.
- آیا بینی مطلق گوشتی و یا مطلق استخوانی داریم؟
در ایران بسیار کم پیش می آید که کسی دارای بینی فقط استخوانی و یا فقط گوشتی باشد. به همین دلیل جراحان برای عمل بینی درایران از تکنیک های لازم برای جراحی هردو بینی درعمل هایشان استفاده می کنند.
- آیا روش جراحی بینی گوشتی با استخوانی متفاوت است؟
در بینی های استخوانی پزشک سعی دارد با کم کردن حجم بینی به آن ظاهری زیبا ببخشد.اما در بینی های گوشتی پزشک باید از قسمتی بافت را برداشته و به قسمت دیگر اضافه کند.به همین دلیل است که شکل دهی به بینی های گوشتی بسیار سخت می باشد و این کار را باید توسط جراحان با تجربه انجام داد.
- بافت افزودنی در جراحی بینی های گوشتی اغلب از کدام ناحیه برداشته می شود؟
این بافت از جنس غضروف می باشد و معمولا از بافت تیغه بینی استفاده خواهد شد. اما گاها تیغه ی بینی در افراد به صورت استخوانی شده که این امر می تواند دلایل مختلفی مانند شکستگی و ضربه در گذشته و یا هر علت دیگری داشته باشد. در این موارد پزشکان از غضروف گوش کمک می گیرند. البته باید گفت که این برداشت بافت از گوش جای بسیار کمی را بر گوش باقی خواهد گذاشت. پس از این بابت افرادی که بینی گوشتی دارند نباید نگرانی داشته باشند.
- آیا امکان برگشت بینی گوشتی وجود دارد؟
در بینی های گوشتی شاهد تورم هایی با شدت بیشتر و مدت زمان ماندگاری بیشتر هستیم. اما بافت هایی که از بینی کاسته می شود و یا به آن افزوده می شود به همان طریق باقی خواهد ماند.البته تورم طولانی مدت ممکن است بافت فیبروز را به وجود بیاورد در نتیجه در همان حالت پایدار خواهد شد.
به همین دلیل افراد دارای بینی گوشتی باید در جدی گرفتن مراقبت های بعد از عمل جدی تر باشند و حتی ممکن است تا مدت زمان طولانی تری نیاز به این مراقبت ها باشد.همچنین گاها برای این افراد از آمپول ضد التهاب نیز استفاده خواهد شد.
- طراحی های کامپیوتری قابل اعتماد هستند؟
طراحی عملی که بهترین نوع طراحی باشد در حین عمل جراحی صورت می گیرد. طراحی کامپیوتری صرفا برای نمایش به بیمار می باشد وتضمینی نیست که نتیجه عمل بینی الزاما به همان شکل موجود در تصویر حاصل شود.
سایر خدمات دکتر گیلدا گیوه چی :
و . . .
با تشکر مدیریت سایت دکتر گیلدا گیوه چی جراح بینی و متخصص گوش و حلق و بینی .