مدت زمان لازم برای شروع جراحی ترمیم بینی:
عمل جراحی ترمیم بینی گونه ای از جراحی بینی است که به منظور برطرف نمودن مشکلات ظاهری و عملکردی به وجود آمده از جراحی قبلی انجام می شود نام دیگر عمل ترمیم بینی جراحی ثانویه بینی نیز می باشد.
متاسفانه بعضی از بیماران به دلیل نا آگاهی از خصوصیات جراحی بینی، روزهای ابتدایی پس از اتمام جراحی خود در حالی که هنوز بخیه ها در جای خود هستند، از فرم بینی ابراز نارضایتی کرده یا ایرادات غیر معقول بر آن می گیرند . و از پزشک جراح خود می خواهند به سرعت جراحی ترمیمی دیگری ترتیب دهد تا ایرادات ظاهری برطرف شوند. عده ای دیگر از بیماران پس از گذشت دو سه ماه از تاریخ عمل به جراح بینی خود مراجعه مجدد نموده و می خواهند در اولین فرصت زیر تیغ جراحی بروند تا مشکلات ظاهری ایجاد شده در بینی شان رفع شود. در پاسخ به این بیماران باید گفت: جراحی بینی از جمله جراحی های سنگین بوده و لازم است فرد نهایت صبر و بردباری را به خرج دهد تا شاهد پیدایش نتایج ایده آل و مورد انتظار خود باشد چرا که بسیاری از دفورمیته ها ناشی از تورم و التهاب پس از جراحی بینی هستند و با گذشت حدود 12 ماه پس از عمل رفع خواهند شد و بینی فرم اصلی خود را نشان می دهد.
در مورد بیماران عجول با خواسته های غیر منطقی ابتدا پزشک جراح بینی با توضیحات کامل و مفید در رابطه با دوران بهبودی پس از عمل بینی آرامش و اطمینان خاطر لازم را در فرد ایجاد می نماید اکثر بیماران پس از اتمام مراحل معمول و زمان مشخص به نتیجه ایده ال جراحی بینی می رسند و متوجه می شوند که نیازی به جراحی ترمیمی نبود ولی اگر ماه های لازمه سپری شدند و با رفع ورم و التهابات موجود بیمار همچنان از شکل ، عملکرد و فرم بینی خود ناراضی بود ، می توان پس از بررسی های پزشکی اقدام به جراحی ترمیمی بینی کرد.
جراحی ترمیم بینی:
لازم به ذکر است که اکثر پزشکان جراح بینی تسلیم خواسته های غیرمنطقی برخی بیماران نمی شوند چرا که بهره مندی از تجارب با ارزش کاری و مهارت حرفه ای ایشان گویای چیز دیگری است.
پس بیماران برای انجام جراحی ترمیمی بینی لازم است صبور و شکیبا باشند. یکی از علل عدم اقدام زود هنگام پزشکان جراح بینی به ترمیم آن حفظ سلامت شخص بیمار می باشد. چرا که جراحی های پی در پی و متعدد موجب جلوگیری از خونرسانی به پوست بینی می شود و احتمال تخریب بافت های زنده تا حد زیادی بالا خواهد رفت بدین ترتیب لازم است مدت زمان مقرر سپری شود تا پوست خونرسانی و وضعیت نرمال خود را به دست آورد. انجام عمل های جراحی در بازه های زمانی کم ، ادامه خونرسانی به این عضو را با مشکل مواجه می سازد سپس آسیب های جدی به این ناحیه وارد می شود.
البته در بعضی موارد این سخت گیری ها بی مورد هستند و همیشه از محدودیت های نامبرده پیروی نمی شود ، گاه جراح بینی پس از بررسی ها و ارزیابی های لازم دستور ترمیم زودهنگام بینی را صادر می نماید این امر در مواقع کمی رخ می دهد. مواقعی چون : قرار نگرفتن درست گرافت در محل پیش بینی شده و یا دفورمیته های آشکار یا باقی ماندن زائده های غضروفی ، قوز بینی و . . .
اما معمولا بهترین زمان انتظار برای انجام جراحی ترمیم بینی حداقل یک سال می باشد.
با تشکر مدیریت سایت دکتر گیلدا گیوه چی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی.