تومور سینوس

تومور سینوس :

تشخیص و یافتن ضایعات بدخیم و تومور سینوس از جمله اقدامات بسیار تخصصی و پیچیده است. چرا که این نواحی امکان مشاهده و لمس ندارند و تومورهای بدخیم در ابتدای پیدایش حالت بدخیم دارند و فقط هنگامی که به وضعیت وخیم و پیشرفته می رسند ، قابل تشخیص و شناسایی هستند . اکثر بیماران به دلیل اینکه تصور می شود سینوزیت دارند ، آنتی بیوتیک مصرف می کنند که متاسفانه این درمان دارویی ناموفق است غافل از اینکه بیماری سرطان خطرناکی در ناحیه سینوس گریبان گیرشان می شود .

تومور سینوس

نشانه ها :

نشانه های بدخیم بودن بیماری سینوس عبارتند از : گرفتگی بینی ، خونریزی از بینی ، درد ، ورم ، بروز ترشحات از بینی ، آبریزش و اشک ، دوبینی ، کم شدن سطح بینایی ، برجسته شدن توده گردی ، بیرون آمدن چشم بیش از حد عادی ، سخت باز شدن دهان . به دلیل آنکه علامت شایع تومور سینوس همان انسداد بینی و درد و ترشح است ، بیماران درگیر با تومور سینوس ، درگیر سینوزیت و بیماری های دیگر سینوسی نیز می شوند . تا هنگامی که تومور سینوس رشد نکرده باشد و به بافت های جمجمه یا استخوان صورت آسیبی نرساند ، بدون علامت به رشد و توسعه خود ادامه می دهد . بنا براین یافتن و تشخیص تومور سینوس در مراحل ابتدایی به ندرت اتفاق می افتد . در مورد بیمارانی که درگیر بیماری های سینوس و بینی هستند ، نشانه ها یک طرفه است به این ترتیب می توان به وجود تومور در سینوس شک کرد . دیگر نشانه های تومور در سینوس عبارتند از : ترشح خونابه بینی ، سینوزیت غیر قابل درمان ، دندان درد ، زخم سقف دهان و کاهش بینایی .

ویژگی بیماران تومور سینوس در معاینه :

– مشاهده توده بینی ، صورت یا حفره دهان . به این معنی که تومور ممکن است خود را در زیر پولیپ یا توده پنهان کند و با پولیپ معمولی اشتباه گرفته شود .

– ورم صورت ، این مشکل زمانی اتفاق می افتد که تومور به بخش های نرم گونه رسوخ کند .

– پهن شدن وقس های دندان و گاه لق شدن و خراب شدن دندان .

– زخمی شدن کام که نشان دهنده پیشرفت بیماری است .

– اعصاب جمجمه که درگیر با سرطان سینوس می شوند ، نشان دهنده پیشرفت بیماری و وخامت آن است به این ترتیب که اعصاب چشم مربوط به حرکت آن ، اعصاب بویایی ، اعصاب بینایی و اعصاب حسی حرکتی نمایان گر ضایعات اعصاب جمجمه ای هستند .

با تشکر مدیریت سایت دکتر گیلدا گیوه چی جراح بینی خانم و متخصص گوش و حلق و بینی .

دکتر گیلدا گیوه چی

دکتر گیلدا گیوه چی جراح و متخصص گوش، حلق و بینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *